9.5.2013

New life!

En enää jaksanut tuota vanhaa elämääni, joten aloitin uuden.

Koulutus
Ihan ensiksi, päätin lopettaa mun koulun. Tiedän, että mulla ois enää niin vähän sitä jälellä, että ei ois mitään järkeä lopettaa. Ja kyllähän mä haluisinkin valmistua sieltä niin mun vanhemmat vois olla musta ylpeitä ja että voisin hakea skotlantiin opiskelemaan. Mutta eihän siinä ole mitään järkeä, että joka kerta kun ajattelenkin koulua, saan kauheita ahdistuskohtauksia ja itkettää ja joka kerta koulumatkalla mun on tehny mieli hypätä sillalta alas, kävellä auton alle tms..

Joten ajattelin nyt ajatella itseäni ja ruveta ihan vitun itsekkääksi ja tehä kaikki valinnat niin, että itselläni jää siitä hyvä mieli. En ees ymmärrä miks oon alunperin elänyt sellasta elämää jota inhoan? :(

Yhteishaku nyt meni vähän perseelleen, unohin ilmottautua pääsykokeisiin ja hain paikkoihin jotka ei sitten loppupeleissä ees kiinnostanu niin paljoa. Mutta nyt vähän aikaa etsiskeltyäni jotain kansanopistoa, jonne siis voi hakea milloin vain, niin päädyin hakemaan Voionmaan opistoon elokuva- ja tv-koulutukseen. En kyllä tiedä yhtään millainen paikka se on, mutta se on jo hieno juttu että opistolla on omat, edulliset asuntolat. Nykyäänhän mulla on vaan koulussa stressiä, että kerkeänhän ajoissa bussiin. No mutta sittenpähän näkee paremmin kun paikanpäälle pääsee.

Harrastukset
Aloitin uudella salilla käymisen. Eilen oli tosiaan ensimmäinen kerta. Jäsenyyteen kuului ilmainen saliohjelma ja laiteopastus, joten ensimmäisellä kerralla sai ihan ohjaajan kanssa tutustua salin laitteisiin, ja tuli sitten katsottua, että tulee hommat tehtyä oikein. :) Ennenhän me ollaan veljen kaa vaan katottu netistä englanninkielisiä ohjeita ja tehty vähän sen tyylisesti ja aika hutaistusti, mutta nyt tuntu siltä, että tehhään oikeestikkin jotain kunnolla! Muutenkin henkilökunta on tosi pirteä ja mukava. Tuli ihan kotoisa olo siellä.
Ruvetaan siis käymään tää ensimmäinen kuukausi 3 kertaa viikossa bodaamassa, ja sen lisäksi salilla on myös jumppia, jonne ajattelin sitten palautuspäivinä mennä.
Mietittiin myös äitin kanssa, että sitten ku sillä alkaa loma niin voitais mennä käymään aina aamuisin uimassa/vesijuoksemassa 2-3 kertaa viikossa. Ja tietenkin jos innostutaan siitä niin sitten enemmänkin.
Tekee nyt hirveesti mieli ruveta harrastaan kauheesti kaikkea - isäkin ehdotti tänään jos alkaisin käymään kung fu tunneilla. :--D Harkitsen sitä jopa ihan vakavissani...
Mut ei kai siinä, ei mulla oikein muutakaan elämää ole niin sama kai se omistaa elämä harrastuksille. :)

Ruokavalio
Päätimme myös veljen kanssa laittaa ruokavalion remonttiin. Ei mitään dieettiä, kunhan vaan terveellisempi elämäntapa. Eli syödään yhä karkkia, tosin vain puhtaita luonnon tuotteita, kuten kuivattuja hedelmiä, puhdasta suklaata, pähkinöitä, marjoja jne. Mitä nyt, pari jäätelöä vois ostaa aina kesällä torilta. :) Pitää siis ruveta leikkiin, et ollaan kiinalaisia.

---

Ja tähän loppuun vielä semmonen asia, että oon päättäny ostaa tai sitten pyytää synttärilahjaksi uuden järkkärin. Tai no, oman järkkärin. Oon itseasiassa tutkinu jo useita kameroita pitkään ja katellu, et mikä ois hinta laatu suhteeltaan parhain, ja missä ois mun käyttötarkoitukseen parhaimmat ominaisuudet. Ja päädyin kameraan nimeltä....*rumpujen pärinää*

Canon EOS 600D


 Tää ei ollut mikään "rakkautta ensisilmäyksellä" valinta, vaan katoin vaan että tässähän on ihan hyvät ominaisuudet ja hyviä arvosteluja löytyy. Vertasin tätä myös monen muun kameran kanssa; mm. Canon EOS 6D ja Nikon D5100. Kaikissa näissä kolmessa kamerassa oli jotain hyvää, mutta niinkuin taisin mainitakkin, tässä kamerassa oli ne ominaisuudet, joita odotan kameraltani. Ja hintakin on siinä puolentuhannen kohdalla, eli laatuun nähden ei ollenkaan paha!

Videokuvaus laatua.

Eipä tässä muuta. :)

2 kommenttia:

 1. Mullon kans tuo sama kamera ja tykkään :) en kyl osaa sanoa onks paljon eroa 650 Dn kans mut joo :)
  Kannataa tilata gigantista (tai ainaki ite tilasin sielt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, eli vissiin ihan hyvä kamera sitten. :) Joo itekki katoin et vois tilata joko gigantista tai sit markantalosta.

   Poista