17.5.2013

Melting

Varmaan kaikki suomen asukkaat huomasivat tänään, kuinka ihanan kuuma päivä olikaan! :- )
Tänään tuli maalattua tuo meidän pihan "laituri". Ihan kamalaa hommaa! Tai siis lähinnä vaan maattiin maassa ja maalattiin mutta se helle! Aurinko paistoi suoraan päälle ja huh huh. Tuli ihan järkyttävä hiki.

Uurastelu jälkeen lähdettiin sitten torille syömään kesän ensimmäinen kalalautanen! Olisin kyllä halunnut muikkuroveen, mutta lempikojumme ei ollutkaan auki niin jouduttiin menemään sinne viereiselle kalakojulle. Otimme Niken kanssa puoliksi ison kala-annoksen, jossa oli lohta, muikkuja, perunaa ja vihanneksia. Nam. :) Niiden paistetut vihennekset on kyllä ylihyviä!

Sen jälkeen oli ihan älyttömän kuuma, joten ostettiin jätskit ja lähdettiin sitten kävelemään salille päin. Tosiaan, meillä olisi eilen ollut salipäivä, mutta ei jaksettukkaan lähteä joten piti korvata tänään. Onneksi salille oli torilta joku about yksi kilometri? Noh, kerettiin syödä jäätelöt rauhassa ja kävästiin nopeesti myös ostaan mulle paita, jota olin sovittanut viikko sitten, mutta en raskinut ostaa silloin.

Salilla ihan innostuttiin! Oli jo valmiiksi tosi kuuma, joten tuntui kuin olisi ylittänyt jo sen laiskan vaiheen ja teki vaan mieli vetää ihan täysillä! Yleensä skippaan useita yläkropan treenejä, mutta tällä kertaa tein kaikki todella huolellisesti ja suurilla painoilla! Tai ainakin itselleni suurilla; punteissa 5-7kg (vielä tammikuussa jopa 2kg meni juuri ja juuri). Niken haba on muuten kasvanut! :) Olen ylpeä isosisko.

Salitreenin jälkeen käytiin pikaisesti kotona ja lähdettiin sitten Illukan luokse grillibileisiin. Unohdettiin tosin syödä siellä kun keskityttiin enemmän siihen jutusteluun. Hups. :-- D Mutta oli kuitenkin tosi kivaa. Lopuksi lähdimme joskus 9-10 aikaan hyttysten ajamina takaisin kotiin.

Ehdottomasti ihan huippupäivä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti