27.5.2013

Workout Week

Oon lähdössä tämän viikon lauantaina lomalle, joten ajattelin vähän lisätä treenejä tällä viikolla ja treenata kunnolla! 

Lisäsin siis jumppatunteja jokaiselle päivälle perjantaihin asti. Sali treenit jatkuu samaan tapaan, eli joka toinen päivä. Ajateltiin myös Niken kanssa aloittaa tälläinen 30 päivän vatsalihas haaste ja suoritettais se aina aamuisin ennen aamupalaa. Tämä päivä tosin meni vähän pilalle, koska herättiin molemmat siinä puolen päivän aikaan... Noh, olin tänään viisaampi ja muistin heittää melatoniinit naamaan niin ehkä sitä huomenna heräis siinä 8-9 aikaan. :)


Haluaisin myös kovasti käydä kävelyllä, mutta ei oikeen oo halukasta seuraa enkä halua mennä yksin sellaiselle tunnin matkalle. Ihan alkaisi kyllästyttämään! Ennen oli kiva kun kaikki parhaat kaverit asu ihan naapurissa ja käytiin monen tunnin lenkkejä ja jauhettiin paskaa... Oi niitä aikoja! Nykyään kaikki asuvat kauempana, ehkä sitä voisi pyöräillä jonnekin kylään mutta ei siitä enää kävelylle jaksais mennä. :ı Höh. No, ehkä kesällä sitten!

Tänään siis tuli käytyä salilla ja vaakapunnerruksissa nousi jopa 8kg puntit! Lisäsin myös jalkaprässiin 20kg normaalia enemmän, eli yhteensä 60kg. :) Ja jos joku siellä nauraa mun ylpeyden aiheelle niin sanompa vaan, että tää on ihan perkeleen hyvin tytöltä joka vielä vuoden alussa kantoi perus vesikannuakin (painaa varmaan about 3 kg?) kaksin käsin.

Mentiin salille vähän liian myöhään, niin jatkoin samantein salitreenin jälkeen jumppaan. Tykkään ihan sikana tästä maanantain jumpasta! Tanssitaan siis eri tanssilajeista yksinkertaisia liikkeitä ja tykkään tanssimisesta kovasti (vielä kivempaa ois jos osaisinkin paremmin). Koko ajan on ihan hirveen kivaa, mutta samalla kauheen rankkaa ja hiki vaa lentää.


Huomenna ois sit vuorossa vähän kamppailulajien sekamelskaa - siis jos sitä tuntia nyt pidetään. Viimeviikolla se oli peruttu.. :c No, jos ei ole niin varmaan kävästään salilla tekemässä vähän aerobista liikuntaa sen tunnin verran. Dundun. Huomennapa sen näkee sitten. :)

Pakko vielä ragettaa tähän loppuun sitä ku en uskalla enää harrastaa lenkkeilyy. :( Joskus sitä harrastin ja noin kuukauden jälkeen aloittamisesta mun nivelissä alko ihan helvetillinen kipu jokaisella juoksuaskeleella. En voinu ottaa yhtäkää juoksuaskelta varmaan seuraavaan kuukauteen. :ı Ja kaiken lisäksi tykkään juoksemisesta tooosi paljon. Mutta ei sitten.

Aikooko muuten kuinka moni treenata kesällä kovaa, vai aiotteko vaan nauttia kesästä ja jättää treenit vähemmälle? c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti