13.5.2013

Dance till you die.

Eilen kävin elämäni ensimmäisessä jumpassa. :) En oo oikeen koskaan uskaltanut mennä mihinkään ryhmäliikuntoihin tai ylipäätään mihinkää muuhun ilman kaveria. Mutta nyt päätin tuolla uudella salilla varata paikkani kahdeksi viikoksi eteenpäin erilaisille jumppatunneille!
Eilisen tunti tosiaan piti sisällään 55 minuuttia tanssimista helpoilla koreoilla ja tyylilajia vaihtaen. Mentiin tasaisesti hiphopista discotanssiin ja kaikkea muuta niiden välillä. Tykkäsin! Itse asiassa, musta tuntu puolen välin jälkeen että pyörryn. Keuhkoja nipisti ja olo oli ihan kauhee. Ja kaikkein kamalin oli, että unohdin ottaa vesipulloni mukaan! D: No, ei ole ensimmäinen kerta kun unohdin, mutta eilen se olisi tullut todella tarpeeseen. Hiki vaan lensi ympäriinsä ja oli ihan kamalan kuuma. Mutta sen verran kivaa oli, että kahden viikon päästä taas uudestaan. :) Ja vesipullon kera!

Tänään sitten taas salille. Tuo uus sali on kyllä niin paras, en malttas olla pois sieltä. B--)

Mää oon nyt laatinu itelleni sellasen loogisen ja kivan liikuntalukujärjestyksen. Eli siis joka toinen päivä kuntosali, joka toinen päivä jumppa (tai joku muu vastaava) ja sunnuntai (joskus lauantaikin) vapaata. Ja sit ne vuorot vaihtuu aina joka viikko, eli siis:

Ma: Jumppa  | Sali        ››
Ti: Sali          | Jumppa  ››
Ke: Jumppa  | Sali         ››
To: Sali         | Jumppa   ››
Pe: Jumppa   | Sali         ››
La: Sali         | Vapaa     ››
Su: Vapaa     | Vapaa     ››

Menin jopa nukkumaan eilen ennen 12!! Whoo oon niin ylpee itsestäni. c: Heräsinkin nyt tänään yhdeksältä. Kerkee jopa tekemään jotain. Aattelin ottaa pyörän alle ja lähtä kuvailee vähän ympäristöä, ku täällä on alkanu jopa vihertämäänkin. :) Ehkä löytyis jotain kivaakin.

Tänään opo laittoi viestiäkin ja kyseli mihin osoitteeseen voi lähettää keskeytys paperin. Eli kohta tuokin painajainen on vihdoin loppu ja voin oikeesti alkaa elämään täysillä, ilman sitä helvetin stressiä joka pitää mua hereillä aivan liian paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti