16.5.2013

Early Birthday

Koska olen lähes joka vuosi saanut syntymäpäivä lahjani pari kuukautta myöhässä, niin ajattelin että ei kai se haittaisi jos tänä vuonna saisin lahjan pari kuukautta aijemmin, kun kerta tiedän jo mitä haluan. :)

Nythän siis kävi niinkin hyvä juttu, että Anttilassa oli avajaispäivä ja siellä oli tuo himoitsemani kamera tarjouksessa - 479,90€! Ja lisäksi pakettiin kuulu sen vakio objektiivin lisäksi vielä toinen tosi hyvä, noin satasen maksava, objektiivi. Joten ei voinu muuta kun tarttua tilaisuuteen ja napata yks sellanen mukaan. :) Ja nyt olen maailman onnellisin pikkutyttö. .... shhh, 19 vuotias vielä ON pieni! Eikö vain?

Käytiin myös ostamassa kesän ensimmäiset tötterö jäätelöt! Vähänkö oli ihanaa vaan kävellä ulkona jätski kädessä ilman takkia tai muutakaan turhaa vaatetusta. >u<
Kotona laitettiin sit äitin kaa vähän ruokaa itämään. Eli siis vähän maissia, soijapapuja, sipulia, salaattia ja muuta kivaa.
Illemmalla käytii vielä Niken kaa rannalla piknikillä. Tosin ei päästy itse rannalle riemuitsemaan, koska siellä oli joku iso remontti. Rannalla. Remontti. Mitä ihmettä. Noh, istuttiin sitten siihen hotellin eessä oleville pöytä-penkki-systeemeille.

Tälläinen mahdottoman onnellinen päivä tänään! :--) Ah! Ainiin, saatiin myös playstation3 koska sekin oli tarjouksessa! Nyt on kaikki lapsuuden ikävyydet korjattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti