25.4.2013

Sup man?

Päätin päivittää blogin ulkoasun koska kyllästytti tuo edellinen. Eihän se kauaa kerennyt olemaan, mutta tarpeeksi ärsyttääkseen.

Värjäsin tänään vapun kunniaksi tuolla mun ylijääneellä pinkillä hiusvärillä hiukset ja pitää pienen photoshoot tuokion. Laitoin myös pinkki-vihreät meikit sekä kivan pörrötukan josta oon haaveillu tässä vähän aikaa mut en oo jaksanu aiemmin toteuttaa. Eli kiharsin vähän hiuksia päältä, välistä kreppasin ja alhaalta tupeerasin. Ja tietenkin kivasti lakkaa, hiuksien sekottelua ja tupeerausta sieltä täältä. :)


Tästä seuraavasta kuvastahan tuli sitten uusi headerin kuva. Ja juuh, photoshop on ystävä. c: Itse asiassa tuo mustavalkonen kuva sopii tähän kuvan tunnelmaan parhaiten.


Nää on vissii jotain cutebunny vs sexybunny? Pahoittelen alahampaitani. Sillon kun mulla vielä oli huulikoru mun oli tapana pureskella sitä ja mun etuhampaisiin kulu sellanen helvetin seksikäs kolo. Oon saanu jo mun ylähampaat fiksattua silleen nopeesti kerran hammaslääkärikäynnillä. Suosittelen muuten lämpimästi, siis jos joku ei oo tyytyväinen hampaittensa muotoon tms. niin hammaslääkäriltä voi kysästä voisko ne vähän viilata niitä. :) Voisin heittää tähän väliin hienon hampaat before-after kuvan.


Ok nyt vähän poikettiin asiasta - naamani kuvaspämmi jatkukoon!
Mulla ois vielä muutamia ehdottoman quumia kuvia vielä tuolla käsittelemättä. Mutta en jaksa laittaa niitä mihinkään ketään järkyttämään, joten olkoot. :)

Oon huomenna menossa jyväskylään kaverille vähän alotteleen vappua ja varmaan sama meno jatkuu sunnuntainkin jälkeen täällä kotikylässä.

Hyvää alkavaa vappua kaikille! Muistakaa juoda paljon (vettä, tietenkin)!

2 kommenttia:

  1. Onko hampaasi vain viilattu hammaslääkärillä tuosta ylhäältä?? Tekeekö ne sellaista??:) täytyypä kysäistä mitä ne vois tehdä mun hampaille!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, vain viilattu! :) Itsekin luulin, että ei kai ne sellasta tee normaali käynneillä, mutta toisin kävi. :D Tosi nopea ja kivuton toimenpide ja paljon onnellisempi minä. ♥

      Poista