14.7.2013

The Fox and The Sheep


Katiska oli meillä pari yötä ja oli kyllä kivaa niinku aina! :--) Kuvissa vähän yöllistä photoshoottia meidän meikkitestauksista. Katiskalla oli tarkoitus olla "kettumainen" meikki ja itselläni nukkemainen meikki. Testattiin siis meikkejä lauantain juhliani varten. En ole kyllä ihan täysin päättänyt millaisen meikin teen, mutta tässä oli yksi helppo ja mukavan tuntuinen meikki.

... Oikeestaan näistä kuvista tulee ihan mieleen joku lammas ja kettu meininki. :----D

Mut joo, käytiin perjantaina Zeppelinissä shoppailemassa, ostettiin molemmat samanlaiset paidat. XD Ne vaan oli niin hienot ja halvat ja haluttiin molemmat sellaset niin mikäpä siinä. Ostin myös halpa-hallista vähän muovikukkia juhliin.

Lauantaina sitten aateltiin herkutella ja ostettiin tosi hyvää italialaista viiniä ja erilaisia juustoja. Rakastuttiin täysin yhteen ananas-pähkinä juustoon! <3

Mitä mieltä ootte meikistä? Kehtaako tuossa juhlia kakskymppisiä? :D Teemana on tosiaan masquerade & cocktail ja mulla on sininen asu ja sinivalkoinen maski kultasilla reunoilla. Olin eka aatellu kultasta tai sinistä meikkiä, mut aattelin sit että se ei näyttäis niin hyvltä jos kaikki on saman väristä. Käytin tässä meikissä sitten tummanpunaista huulipunaa ja viininpunaista (ja ruskeaa varjostuksissa) luomiväriä.

Yritän tässä nyt hurjasti käsitellä niitä loppuja Sisilia kuvia, mutta ei vaan oo oikeen jaksanu ku mulle on tullu unirytmi ja en oo päivädatis. :D Lisäksi mulla on yks projekti meneillään tässä, josta lisää sitten ensviikonloppuna tai hyvin pian sen jälkeen... Ciao!

ps.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti