28.7.2013

Kakskyt vuotta bileitä.


Viimeviikon lauantaina mulla oli siis synttärijuhlat teemalla Masquerade Cocktail. Ja oli tosi kivat juhlat ja panostin niihin tosi paljon, ostin muovikukkia ja tein kukkaorigameja varmaan sata. Ja ihan onnistuneetkin olivat. Vähän harmitti kun porukka jatko sieltä sitten baareihin tyyliin "kiitti juomista nyt ei enää tarvi ite käyttää rahaa juomiin". Tai no, siltä se ainakin tunti, mutta ei voi mitään. Jotkut menivät kuitenkin vain kotiin nukkumaan ja jopa minäkin ryömin sänkyyni jo neljän aikaan yöllä. Onneksi meille jäi vielä 3 mukavaa kaveria angstaamaan mun kanssa ja lohtusyömään pöytää tyhjäksi. XD

Nonih, sitten vähän kuvia. c:


Mutta oli kuitenkin kaikin puolin ihanat bileet ja ihanaa kun kukaan ei vetäny överi kännejä ja kaikki osallistu leikkeihin! c:

Me leikittiin tasan kahta eri leikkiä illan aikana, tosin se toinen leikki oli vähän vaikeempi ja ihmiset vähän enemmän nesteytettyjä, että sääntöjä ei jaksettu noudattaa eikä pelikään oikeen kulkenut.
Ainiin! Nyt kun muistelen niin olihan siellä joku pienempi porukka joka leikki omia leikkejään sisällä sillävälin kun suurin osa oli ulkona tuulettumassa...

Noh, anygays. Nämä taisivat olla viimeiset isot juhlat jotka pidin tässä talossa. Seuraavan kerran en enää vanhene. Mitäh?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti