4.3.2013

Let's talk about Fashion

En oo koskaan ollu mitenkään muodin seuraaja. Tai no, seuraan muotia siinä määrin, että tiedän mitä välttää. En tykkää käyttää samoja vaatteita kun muut. Monien mielestä on ihan sikahienoo et on samoja vaatteita ja laukkuja, tai ylipäätään samantyylisii, mut mä en halua näyttää samalta kun kaikki muut. En yritä enää mitenkää kauheesti erottua joukosta, oon tavallaan yrittäny muuttaa tyyliäni tylsemmän näköiseksi, koska... Noh oon pukeutunut aina tosi näyttävästi.

Ennen siis tykkäsin hirveesti hameista ja mekoista ja nyt käytän vaan tummia farkkuja tai mustia housuja. Ennen tykkäsin käyttää gootti- ja röyhelöpaitoja, kaikkia kivoja yksityiskohtia yms. ja nyt tykkään käyttää vaan joko yksivärisiä tai söpösti kuvioituja t-paitoja. Voi tietenkin johtua laiskuudesta, mutta mulla ei vaan oo enää hyvä olla yliampuvissa vaatteissa. Jotkut helpot ja mukavat päällä on kivat. c:

Mutta nyt enemmän niihin muotipuheisiin. Eli listaampa nyt tähän pari asiaa, joitten tykkäämistä en oo lopettanu niiden tultua muotiin/oon innostunu niistä vasta kun ne on tullu muotiin.

1. Seeprakuviot. Mulla on itellä seeprakuvioiset bikinit ja seeprakuvioinen rantalaukku. Mulla oli myös joskus seeprahamekin, mutta ilmeisesti oon lahjoittanu sen pois tai sitten vaan hukannut... Seeprakuviot on kivoja!


2. Niitit. En oikeestaa taida omistaa kauheena niittipintasta kamaa... Mutta voi että kun kuolailen niitä nettikaupoissa ihan sikana! Niitit on tosi seksikkäitä. Ehkä voisin jopa ostaa jotain niiteillä päällystettyjä esim. kenkiä, laukkuja tai vaatteita. c:3. Glitteri. Käyn ihan kuumana kaikkeen kimaltavaan. Oon ihan innoissani siitä, ku kimaltelevista jutuista on tullu uus villitys. Nyt glitteröiviä vaatteita saa lähes joka paikasta, ja kadulla kulkevat ihmiset niiden glittervaatteissaan näyttävät lähinnä yksisarvisilta. Maailmani on nyt täydellinen. Mulla on muutama kimalteleva vaatekappale, sekä aivan ihanat kultaiset kengät, mutta haluiaisin ehdottomasti lisää! En oo tosin vielä rahatilanteeni takia kerennyt kauheasti vaatteita shoppailemaan...


Tässäpä nyt oli pieni pläjäys muotitietoisuutta. Eikä tämä nyt enempää tarvitsekaan.. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana toi ylin kuva :D
  Mulla kans on samaa vikaa vaatteiden/muodin suhteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitti. :D Toi on mun 15v. synttäreiltä/rippijuhlista. :-d
   Noniin, hyvä >:--D

   Poista
 2. Sulla on tosi kiva blogi!

  Haluatko seurata minun blogiani?
  http://marttuchu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kiitos! c:
   Kävinpäs katsomassa blogias ja vaikutti sen verran kivalta, että täytyihän sitä liittyä lukiaksiki. :- )

   Poista