25.2.2013

Kitacon 5Käytiin siis kemissä päiväreissu vetämässä pari esitystä. :) En ookkaan tästä paljoa kertoillu, mutta liityin noin puoli vuotta sitten supersiistiin tanssiryhmään nimeltä Disaster Group. Ja tää melkein alkaa jopa voittamaan taekwondonkin mun lempiharrastuksena. En oo oikeestaa koskaan osannu tanssia, vaikka oonkin joskus penikkana ollu jossain lasten tanssiporukassa. Mutta nytten mulla on niin parhaat opettajat, että oon ehkä onnistunukin jossain... :--D Ja tanssitaan siis k-pop biisien tahtiin, eli musiikki on aina tosi hyvää!

Tässä viime-esityksessä, eli siis mun ensimmäisessä esityksessä, esitettiin kappaleet Face ja Bad Boy.


Ja tietenkin kun oltiin niin cooleja, meidän piti vähän photoshootata tuolla kylmässä. Ja minä sitten innostuin räpeltää photarilla. :D Tässä nyt on parhaimmistoa.


4 kommenttia:

 1. Sanon nyt täälläkin mut teitä oli kyl kiva kattoa. :D Ainut vaan että se auditorio ei ehkä ollut paras paikka esittää tanssia, koska penkit ja muiden päät söi aika paljon näkyvyyttä. (Ois pitänyt tulla eemmäs xD)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas paljon~ >u< Joo meki oltiin silleen ku sinne päästiin et ei siinä kyllä ollu sitä 7 metriä leveyttä mitä oltiin lupailtu ja valokin ei ollu mistään parhaimmasta päästä. :D Yleisön näkökulmaa en osaa kommentoida ku siellä en istunu, mutta juu, tuntu vähän kyllä hassulta se tila. :--D

   Poista
 2. ihania kuvia ja tosi kiva blogi :-)

  http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

  VastaaPoista