14.3.2013

I'm an artist.

Vähän edelliseen postaukseen liittyen aattelin nyt koota (lähinnä itseäni varten) tälläisen taideaiheisen postauksen. Lähinnä vain listaan töitä, joita pitäisi tehdä/jatkaa. Mulla on ihan älyttömästi kesken eräisiä projekteja ja oikeesti, mua alkaa kohta ärsyttään tää oma laiskuus. Ehkä tän postauksen avulla saisin itseäni kannustettua tekemään asiat loppuun asti! Ja tietenkin, teidän lukijoiden kannustus on vielä inspiroivampaa!

1.
Crazy terror of da Snow.
Mä tein joskus tylsyyttäni pienen tarinan täällä, ja sitä lueskellessani nauroin oikeestikin ääneen. Siinä oli kyllä maailman paras tarina. :- D Henkilöiksi valitsin mun ja Kristan hahmot, kaksosveljet Charlien ja Joeyn. Jotka ilmeisesti joidenkin retardien höpinöitten kautta päätyivät Voldemortin jälkeläisiksi....... Kuitenkin, tätä oon tehny jo kahden stripin verran, kolmatta oon vasta alottelemassa. Ja siis luonnokset on jo tehty täysin valmiiksi, eli tän tekemiseen ei menis ku joku tunti tai pari niin olis valmis. Pitäis vaan saada otettuu itteä niskasta kiinni ja tehä vaan se loppuun...

2.
Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan sarjakuvaa!
Toinen ois sit tää mun Tur O Anar sarjakuvan teko. Tarina siis kertoo haltijoista ja kuningaskunnista, ja pääosassa on hemmoteltu prinssinpenikka. Prinssi joutuukin kidnapatuksi ja ensimmäistä kertaa elämässään linnan muurien ulkopuolelle.
Tästä olen saanut vain 4 sivua tehtyä, mutta luonnoksia löytyy jo muutaman sivun verran eteenpäin. Suurin ongelma tässä on se, että mun ohkasin tussi kuoli, niin mun ois pitäny ostaa uusi. Ja eihän mulla koskaan sellaseen varaa oo. :c Ja tietenkin taas laiskuus..... Ja inspiraation puute. En haluu tehä kuitenkaa mitään sutasusti.

3.
Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan sarjakuvaa!
Joskus aikoja sitten koulussa sarjiskurssilla aloitettu sarjakuva, johon sain aika monta sivua luonnosvaiheeseen. Pitäisi vain piirtää kaikki loppuun, mutta tässäkin tulee aina kauhee masennus jos en saa piirtojäljestä sen näköistä, kuin sen pitäisi olla. Ja tarinan loppu mulla on vieläkin vähän auki... Vaihtoehtoja on, että A) Tyttö ei pysty rakastamaan vampyyria takaisin B) Tyttö on jo kihloissa toisen miehen kanssa, mutta rakastaa vampyyria salaa C) Tyttö elää vampyyrin kanssa elämänsä loppuun asti ja kuolee vanhuuteen.
Olisi tosi kiva, jos jaksatte vähän auttaa sopivan lopun valitsemisessa. Mikään noista ei ole onnellinen, mutta haluan mielenkiintoisen ja traagisen tarinan!

4.
Klikkaa tästä, niin pääset lukemaan sarjakuvaa!
Tässäkin olen jumittanut jo vuoden! Olen yrittänyt tehdä yhtä ja samaa sivua monta kertaa, mutta aina on innostus lopahtanut kesken... Ehkä mun pitäis vaan tehdä sivulle uusi luonnos, kun tuo vanha ei oikein näytä kiinnostavan. Hohhoi.

5.
Cannibal in da Town on tälläinen GIF-animaatio-tarina, eli vähän sarjakuvan tavoin, jokainen kohtaus vastaa yhtä sivua sarjakuvassa. Mutta kuvat liikkuvatkin, mikä onkin paljon hienompaa! :) Tätäkin pitäisi työstää, kunhan vain kerkeäisi. Tarina on kyllä sen verran mielenkiintoinen! Tai no, oikeastaan tällä ei ole vielä mitään kummoisempaa tarinaa. Sekin kannattaisi varmaan jossain vaiheessa suunnitella loppuun... :--d

6.
Mun lopputyöanimaatio, jonka piti oikeestaan olla valmis jo kaks viikkoo sitten. Ei oikeen ollu kiinnostusta tehä sitä. :/ Mutta kiinnostus näin mahtavan typerää tarinaa kohtaan on sen verran suuri, että tarkoitus olisi kuitenkin tehdä tämä valmiiksi - enemmin tai myöhemmin!

7. Random kuvia, jotka odottaa valmistumista.

Tää on yhestä mun supercoolista koripallo unesta (joo olin kattonu liikaa koris draamaa).
Jonkinlaista fanitaidetta itselleni. :--) Maranve sarjakuvan aloitusta kannustaen!
One Piece fanitaidetta 60. pokkarin kunniaksi! (joka tosin on erittäin myöhässä, viimeviikolla tuli ostettua nro. 65.)'


Noin! Tässä tämä nyt tällä kertaa, ja varmaan pitkäksikin aikaan! Siis taideaiheisten postausten puolestaa. :) Jatkossa keskitytään sitten enemmän kaikkeen muuhun turhaan!

Laittakaa ihmeessä paljon kommenttia, ja liittykäähän myös lukijaksi!

1 kommentti:

  1. tohon vampyyrijuttuun liittyen ni tuli mieleen et kaveri kerran sano näin "jos et keksi tarinalle jatkoo nii tapa kaikki" XD Mut hmm ehk se ois kihlois toisen kaa mut sit se saa lapsen joka on puolivampyyri twilight 3 eiku.. o_O Oon huono itekki keksii tarinoille jatkoa
    Toi sun loppari ainaki vaikuttaa jännältä vaikka olihan sitä välil tylsä vääntää..

    VastaaPoista