27.11.2013

Running Away From Reality

Päätin viimeviikolla torstai-iltana lähtä Helsinkiin. Mulla ois ollu perjantaina koulua ja koekin, mutta en luultavasti pääse edes koko koulua läpi niin samapa kai tuo. Vein siis koiran hoitoon, pakkasin kamat ja hyppäsin aamulla 6:30 lähtevään junaan.

Ei ollut kyllä helppo päätös! Mulla on rahat vähän tiukilla (tällä hetkellä vaan joku parikymppiä tilillä) ja koiralle hoitopaikan löytäminen ei oo niin helppo asia. Sitten piti vielä miettii miten saan itteni juna-asemalle.
Onneksi kaikki järjestyi - ajoin kämpille yöksi ja siitä aamulla vein auton bussiasemalle parkkiin. Ihan hyvä, että mulla oli auto matkassa, koska yön aikana oli tullu ihan kamalasti lunta ja oli liukasta ja pyrytti yhä. Vaikka mulla nyt ei ookkaa ku joku 500 metrii sinne juna-asemalle. Mut bussiasemalta on se 200m ja puolet siitä on sillan alla. Ja onnistuin kerran liukastumaankin sillä lyhkäsellä matkalla - jos oisin kämpiltä lähteny kävelee niin oisin varmaan vyöryny sinne junaan.

Junamatka meni kivasti, kattelin star trekiä ja doctor whota. Helsingissä sit vietiin kamat Niken luo, laittauduttiin vähän ja lähettiin syömää korealaista!


bibimbapia ja kasvis bataattinuudeleita. tästä tulee kyl mun vakiotilaus. nam! 
Mentiin sen jälkeen vähä shoppailee ja mentiin ihmettelee hobitti leffan lippujenmyynnin jonoa. Löydettiin sieltä serkkumme joka oli siellä jo toista yötä jonottamassa. Huh huh! Se oli tosin ihan siellä jonon alkupäässä et hyvä juttu!
Mentiin sit vielä vähän enemmän laittautuu ja jatkettiin siitä sitten illan päätapahtumaan, eli DTM:n L-World bileisiin.



Päätin olla juomatta paljoa, mutta kyllähän sitä tuli kaljan juonti haaste ja jaettu viinipullo selvän illan tielle. Noh, olin kuitenkin sen verran selvin päin, että tupakkakaan ei maistunut kuin vasta ihan loppuillasta. Nikellä tosin meni vähän kovempaa ja jouduin hoitamaan sitten raukkaa...

Lauantai aamuna syötiin aamupalaa varmaan kolmeen asti (herättiin tosin vasta 12 maissa) ja katselin star trekiä (jonka takia mulla ei oo mitään hajua mitä nikke teki). Lähdin sitten yksin vielä shoppailemaan tiimarin kautta tigeriin ja koska meillä meni Niken kanssa vähän sukset ristiin niin en jaksanu kattoo mun puhelinta. Mutta silti yhtäkkiä Nikke ilmesty sinne - oikeesti miten se osaakin lukee mun ajatukset ja olinpaikan? :o

Tuli vähän shoppailtuu sit tigerissä 60e eestä... Hups.

Mentiin sitten meiän serkulle syömään ja pelaan LOTR legoa xboxilla. Vaikka en osaa pelatakaan xboxilla niin tuota oli yllättävän kiva pelata, etenki ku eläydyttiin niin hyvin hahmoihin. Etenkin silloin kun pelasin Aragornilla.

Sunnuntaina sit lähin yhden junalla takaisin Ouluun päin ja arvatkaa millanen yllätys mua ootti parkkipaikalla...

It's a car made of snow! Or a snow made of car...?
 Oikeesti, mulla kesti about puoltuntii putsata tuo. Ihan järkyttävää. Etenkin ku tuun jostain helsingistä, missä ei oo lunta ja on päivisin jopa ihan lämmintä. Mä en oikeesti oo mikään lumen fani. Menis jo pois. Musta joulu on ihan ok.

Tän hetkisiä fiiliksiä on UUUUGHHH. Kävin eilen pitkästä aikaa jumpassa ja mulla karkas vähän mopo käsistä ja vedin ihan täysillä kaikki liikkeet koska oli niin kivaa ja arvatkaa vaan kostautuuko se sitten seuraavana päivänä venyttelyistä huolimatta? Kyllä. Multa pääsee sellasii tuskan ähkäsyjä aina ku liikun. Mun reidet on ihan räjähdyspisteessä ja yläselkää jumittaa. Mutta on tää silti ihan helvetin hyvä fiilis! :---) Huomenna uudestaan!

Mulla on myös huomenna kouluterkkari ja mua ahistaa se ihan hirveesti. Mun piti täyttää sinne tollanen esitietolomake (jes en oo alkkis!) ja mulla on lukemat vähän turhankin korkeella ton mieliala testin mukaan... Mä oon jo niin kyllästynyt turhiin kysymyksiin kuten "no mikäs sua niin masentaa?". Mutta toivottavasti saan tätä myötä itseni lääkärille uusimmaan mun melatoniini reseptin koska kaksi pilleriä enään jäljellä!

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti