20.11.2013

This is Halloween~ Halloween, Halloween! Halloween, Halloween! Dudududududu Dum.

Ei kyllä ole enää Halloween, mutta se oli enkä kerennyt vielä hehkuttamaan siitä. :(


Pidin pienimuotoiset SATAN WALKS ON EARTH 666 bileet mun kämpässä ja sinne ilmesty muutama kiva ihminen hienosti pukeutuneena.

Parin kaverin kanssa sitten koristeltiin kämppää ja onneksi kaikki osti sitten ruokaa&juomaa ja kertakäyttöastioita ja muuta kivaa niin ei jouduttu syömään pelkkiä luumuja ja valkosipulia. Itse tosiaan en kerennyt käymään kaupassa arkena ja lauantaina oli sitten kaupat kiinni ja jääkaappi ammotti tyhjyyttään... Onneksi mulla on viinakaappi enkä juo niin paljoa niin jotai oli sentään itelläkin tarjota. Ja sitten niitä luumuja joita mun porukat oli raahannu mulle joskus.

Mel and Nage as Cheshire Cat and Mad Hatter
Syötiin, juotiin, rupateltiin ja pelattiin juomapelejä. Ainiin, ostin tosiaan aiemmin jokamaun rakeita niin kulhollinen niitä kiersi ringissä ja maisteltiin niitä ja yritettiin arvata makuja. Aika turhan paljon tuli ihan ok makusia. Paitsi Nagelle tuli ihan ekana korvavaikun makuinen. Ja Melille tuli lopussa oksennuksen makuinen. Haha. Itse sain yhdessä vaiheessa jonkun pesuaineelle maistuvan ja sain siitä ihanan migreenin alun. Tiiäkkö sellasen päänsäryn joka ei kuitenkaan häiritse elämistä vaan se vaanii jossain siellä reunalla valmiina hyökkämään.


 Loppuillasta ku porukka oli vähentyny niin jatkettiin sitten baariin. Siellä vähän tequilaa naamaan ja ostettiin myös mangodrinkki joka oli oikeestikin maailman parasta.
Oltiin baarissa tunti-pari ja mentiin sitten hakee känkky pitsaa. Siellä sitten tuli sellanen fiilis että ei vitsi, ei mikään kyl mee alas, niin pakattiin pizzat mukaan ja mentiin sit mun luo syömään (siellä oli limukkaa). Otettiin Katiskan kanssa hissi mun ensimmäisen kerroksen asuntoon jostain syystä ja heitettiin niin kovaa läppää että kierin siinä hissin eessä maassa. Hauskin juttu oli, että meillä oli kaikilla hyvä humala. Sellanen, että kukaan ei aiheuta mitään draamaa, kukaan ei käsitä mitään väärin, kaikilla on kivaa eikä ketään okseta.
Mutta mulla oli vaikeuksia silti sen pitsan kaa, mut söin nyt sen pari palaa ja menin sitten nukkumaan.

The kashew company aka katiska and hewwo.
Aamulla kun heräsin, se migreeni oli hyökänny sitten mun kimppuun ja oikeestikkin pienikin liike tuntu siltä että mun pää posahtaa ihan just. Tietenkin alkoholilla oli varmaan osuutta asiaan, mutta yleensä mulle tulee päänsäryt helposti jonkun voimakkaan hajun (tässä tapauksessa maun joka maistu hajulta) tai valon vaikutuksesta. Eikä ees välttämättä heti vaan vaikka just seuraavana päivänä.

Mutta oikeesti, kerrankin oli tosi kivat bileet ilman mitään draamaa ja kaikilla oli mukavaa. Paitsi aamulla.

löysin vaan yhen kuvan mun "lookista". meikit poskella ja hiukset takussa oottamassa pizzaa. 
ps. olin niin broke et mulla ei ollu varaa hommata mitää kunnon asua/materiaaleja asuun niin olin sit Aliisa Muumeista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti