19.10.2013

I'm sick.

Paska. 

En tykkää olla sairas. Tai no, onhan se ihan kivaa ku sitten ei tarvitse itse tehä mitään ja ihan luvan kanssa. Mutta juuri nyt kun tänäänkin olisi ollut kahdet kestit eri kaveriporukoiden kanssa jonne oisin halunnu mennä ja toisia oon jo oottanu niin kovin. :( Onneksi on halloween tulossa niin ehkä jotain korvaavia bileitä on tiedossa... Mutta silti! Olo ei oo onneksi mikään maailman kamalin - on sitä pahempaakin ollu ! Viimeksi kiinassa en pystynyt kunnolla liikkumaan, hengittämään enkä syömään viikkoon. Laihduin varmaan silloin ainakin sen viisi kiloa, posket lommoilla ja silleen. Eli siihen verrattuna oon ihan elämäni kunnossa tällä hetkellä. 

Vanhempani kävivät sitten tuomassa mulle heseä ja suklaata ja jotain ruokaakin ja lähtivät vielä hakemaan mulle lääkkeitäkin. Pyysin äitiä ostamaan mulle rillit huurussa toisen tuottiksen, mutta äiti yllättikin mut kolmella uudella tuottiksella. ♥ Eli mun ei tarvi poistua talosta vähään aikaan.

Mun opintolainakin tuli, mutta nyt en pääse ees ostamaan asioita jotka on ollu jo vähän aikaa mun ostoslistalla. Mutta koska oon shopaholic niin täyttelen just pitkästä aikaa tilausta yesstylessa. :--) Mulla on yks käyttämätön kuponki niin ajattelin sen käyttää.

Ja koska kukaan ei oo varmaan huomannu niin sanonpahan vain, että ulkona on lunta. Oikeesti, elän täällä verhot aina kiinni koska tiedän, että Katiska ja sen porukat varmasti stalkkaa mua (vitsi vitsi, mut seriously) niin sain itse tietää vasta facebook spämmien avulla, että ulkona on lunta. Olin vain, että höpsis en mä oo nähny mitää. Menin sitten avaamaan parvekkeen oven, tuijotin järkyttyneenä pihalle muutaman sekunnin ja suljin oven. Nyt leikin, että en nähnyt mitään. Mutta lunta se oli. Totisesti.


2 kommenttia:

  1. Tuo on niin tuttu tunne että jostain FB:n kautta vasta kuulee että mitä oman ikkunan takana tapahtuu :D Mut joo itekki tuli täydennettyä vähän aikaa sitten kokoelmia kahdella kaudella (4 ja 5) Big Bang Theorya. Joskus pari vuotta tuli ostettua kolmen ensimmäisen kauden boxi kun sen sai tilattua briteistä 10 euroa halvemmalla kun mitä Suomesta tilaamalla sai. Mutta kuitenkin, paranemisia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jea :--D Noh, mulla tuli sitten katottua nuo kaikki neljä kautta viikon aikana. Pitää sit ostella niitä uusimpia kausia ku tulevat tarjoukseen. :) Tai sitten nyt kun en oo enää sairaana, voisin keskittyä ihan vaan elämiseen... :----D not.

      Poista