18.1.2013

Same same but different.

Oon kiinnittäny paljon huomiota esim facessa tai galtsussa kun oon katellu ihmisten kuvia, niin joillakin saattuu olemaan lähes kaikissa kuvissa sama ilme. Ja silloin mietin vaan, että miksi ne edes lisää uusia kuvia koska kaikki kuvat on ihan samannäköisiä. Mua alkaa ainakin itseäni ahistaa ihan kauheesti jos mulla on esillä samantapaisia kuvia itestäni - ja no kyllä mua ahistaa ne muidenkin kuvat.

Mulla tuli tosiaan sitten tänään ottamasta kuvistani tosi sellanen olo, että oon nähny tosi tosi samantapasen kuvan itestäni joskus. Kaivelin sitten vähän arkistojani ja löysin ilmeisesti kyseisen kuvan.Juuuuh... Eihän nää nyt loppujen lopuksi ollukkaan niin samanlaisia mitä mun deja-vu näytti, mutta aina kun katon tota ylempää kuvaa mulla tulee väkisin mieleen alempi kuva, joka näyttää nyt vaan kauheelta. Ja tuo alempi kuva on joku 153 vuotta vanha, joskus yläaste ajoilta (villi veikkaus, kasi luokalta?). Pointti oli siis, että ihme kun vielä ees muistin että mulla on tollanenkin kuva. :-D

Toinen, ei ehkä ees niin näköinen kaksikko, mut kuitenkin sama fiilis välistyy molemmista kuvista. Ja kun katoin tota uudempaa kuvaa mulla tuli välittömästi mieleen tuo vanhempi kuva.


 

Tässä on sitten kaks "samassa paikassa samaan aikaan mutta eri vuonna" kuvaa. Ja aika toisiaan muistuttavat. :DTekis melkein mieli laittaa muistakin ihmisistä kuvaa tänne, mutta ei ihan kehtaa. Noh, tyytykäähän näihin. :---)

2 kommenttia:

  1. mullaki pyörähti sama asia mielessä juuri pari päivää sitten jonkun kuvia katsoessa. aivan kuin olis kasvot vaan leikattu yhdestä kuvasta ja pastetettu moneen muuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, hyvä että en oo ainut jota asia ihmetyttää. :-D

      Poista