30.12.2012

LONDON

12.12.12 - 17.12.12


Eli sain siis joululahjaksi vanhemmilta matkan Lontooseen katsomaan BIGBANGin keikkaa (ja vähän muitakin paikkoja). Olin tosi innoissani matkasta, koska Lontoo on mulle enemmän koti, kuin Suomi. Harmi että mulla ei oo siellä yhtään kavereita, koska turistina niitä on vaikea hommata - ellei sitten käy baareissa tai mene juttelemaan muille, mutta oon liian köyhä ja ujo tekemään sellasta. No saatiin me tavallaan yks kaveri keikan jatkobileistä, mutta ei jääty hirveesti jutteleen sille koska oltiin vammasia. :---) Mutta tosiaan se oli joku baarimikko sieltä ja jostain syystä halus hirveesti jutella meille vaikka oltiinki tosi noloja.

meidän mahtavat matkaeväät @ train

Lähettiin siis keskiviikko aamuna junalla tampereelle, ja siellä sitten lento (joka oli myöhässä) Lontooseen. Nukuttiin koko juna ja lentomatka koska oltiin super-duper väsyneitä. Haha, nauran vieläkin sille meiän takana olevalle tyypin jutulle, ku se jutteli joillekin japseille ja sano jotain tyylii et "suomessa on paljon parempiakin lentokenttiä, tampereen lentokenttä muistuttaa enemmänkin... vessaa."

Tuota noin. Niin, Lontoossa sitten käveltiin sata kilsaa siellä lentokentällä ennenku päästiin pois. Haha. Varmaan johtu siitä että oltiin tosi väsyneitä niin se matka tuntu ihan älyttömän pitkältä (pois tullessa se tuntukin sitten paljon lyhyemmältä jostain syystä). Otettiin sieltä sitten bussi baker streetille, ja yks sen reitin pysäkeistä sijaitsi st. johns woodissa niin oltiin vaan siinä kohti ku se ohitti sen metroaseman niin ihan sdhnuajsjkmjngerfskm. Koska niin. Asuttiin siellä vuonna en tiiä vissii 2006. :--) Baker streetiltä otettiin sitten metro queenswaylle, missä sitten meiän hieno hotelli oli. 

Oltiin tosi noloja siellä hotellilla. Koska siis se oli hienoin hotelli jossa oon koskaan ollu. Siis siellä oli niinku kaikki puuta. Ja sitten siinä puussa oli hienoja kaiverruksia ja kohokuvia ja nekin oli siis puuta koska ne oli siinä puussa ja vau. Ja joulukuusikin oli hieno. Ja sitten tullaan me, hiukset sekaisin, halvoissa vaatteissa ja tosi vammasen näkösinä muutenkin sinne. No, meidät sitten passitettiin sinne kellaritiloihin minne ilmeisesti kaikki rahvas menee. XD Jep. Ja se huone oli pieni mutta hieno. Ja siellä oli kylpyamme! Ja ilmaisia keksejä ja kaakaota!  

Ekana iltana käytii vaan pyörähtää meiän alueella syömässä. Löydettiin ihan metroaseman vierestä kivan näköinen kiinalainen ja oli kyllä niin hyvä valinta että! Ruoka tuli nopeesti ja oli jopa hyvääkin, ja lisäksi kaupan päälle tuli "jälkiruoaksi" appelsiinia ja onnenkeksi. :D Wow, en oo varmaan koskaa ollu ravintolassa jossa sais sen perinteisen onnenkeksin... Tai sitten oon, en vaan muista. XD Mut joo. Sen jälkeen mentiinkin hotellille nukkumaan.

Seuraava päivä meni camden townissa shoppaillessa. AH ihana paikka. Sitä ei vaan voi olla rakastamatta. : ) Käytiin myös chinatownissa ostaan evästä seuraavalle eli keikka päivälle.  Niin ja eksyttiin leffaan kattoon hobitti. XD

Ah, so London weather.

Se on hienoa tajuta vasta sen jälkeen ku on syöny niin ottaa kuvan. :--d
Meidän hotelli. <3 Haha, ei ihan. :D Joku cool rakennus meidän hotellia vastapäätä.

Lovely Camden Town. <3

Brazilian Churrrooooo!

Mun vähemmän derp ilme. Musta ei pitäis ottaa kuvia ku en osaa poseerata kuin normaalit ihmiset. :--D

cyberdog~


the drink. *-*

sipuliiiiii


maailman tyylikkäimmät leffapenkit.


Vihdoinkin perjantai! Käytiin ekaa kertaa syömässä meidän hotellin aamiaisella ja voi perse. Se oli joku maailman hienon aamupala. Ja etenkin englantilaiseksi tosi hyvä! Siellä oli hedelmiä, lämmintä ruokaa, teetä, mehua, muroja, leipää, croissanttia, pullaa, nutellaa... Ihan itketti ku oltiin nukuttu edellisenä päivänä sen ohi...
Lähdettiin kohti Wembleyta siinä puolenpäivän aikaan. Onneksi lähettiin aikasin, koska meidän tuurilla metro jäi tietenkin sinne tunneleihin tuntemattomasta syystä vähäksi aikaan. Ja koska en harrasta pyörtymistä ja oon niin terve ku olla ja voi niin havaitsin heti hapenpuutetta ja mua alko huimaamaan ja oksettaan. Heti kun oltiin päästy sitten asemalle ja ovet avautu niin voi että, se tunne ku raikas ilma virtaa sisään. Ahhhh.
Päästin Wembleylle joskus... Varmaan yhden aikaan. Oltiin vähän hukassa siellä eikä tiedetty mihin mennä. :---D Sitten siellä sato kaatamalla vettä. Eikä meillä ollu sateenvarjoa. :) How nice.
Löydettiin sitten meidän jono ja oltiin aika ensimmäisten joukossa siinä. Siinä sitten jonotettiin vesisateessa se 5 tuntia. OK, sade loppu joskus 3 tunnin kuluttua ja käytiin kans mäkkärissä syömässä ja kuivattelemassa. Ja siinä vieressä olevassa Hilton hotellissa kans. Koska sairaan kylmä.
Vihdoinkin päästiin sinne sisälle, kamat narikkaan ja sitten areenalle. Oltiin siellä seisomapaikoilla ei nyt ihan edessä, mutta ei ihan takanakaan. Ja keikan alettua saatiin itsemme jonnekin 3-4 riville. :) Ei silti nähty mitään koska meidän eessä oli pitkiä tyttöjä jotka oli niin leveesti siinä, että ei voitu ku tyyliin hyppiä niitten päälle, että nähtäis ees joitain vilauksia...
Onneksi meillä oli kamera! Ja onneksi siellä oli kuvaaminen sallittua! :) Pystyttiin sen kameran kautta näkemään sitten sinne lavalle. <3
Kuoltiin siellä kuumuuteen ja kun keikka oli ohi niin missään myyty juomista. Dyykattiin sitten siellä lattialta olevista vesipulloista juomista. Jep.

En voi ees kertoo ite keikasta kauheen enempää koska... Noh. Se on jotain sanoinkuvaamatonta. Varmaan tiiätte jos ootte ollu keikalla. :) Ja sitten kuviin!

Teinpä tälläsen keikan kunniaksi. c:

Pirteetä jonottamista. :--)
Creepyä odottamista... :--(
And so it begins....

yooo~

just derpin around

ehkä mun ei pitäis kirjottaa näihin kuvatekstejä.
Mutta siis kattokaa tätä seksikkyyttä.

Uuuuuuh yeah.

More derping.

HOT STUFF HEY.
Samana päivänä oli vielä keikan jatkot ihan fanien kesken. Eli biletystä Lontoon soho alueella K-popin tahtiin. :) Ostettiin sinne VIP-liput koska ne oli vaan 5 puntaa kalliimmat ja aateltiin et ku sinne asti ollaan kuitenkin menty niin...
Ja oli kyllä hyvät bileet! Siellä oli omat VIP tilat yläkerrassa ja sit alhaalla (rahvaan seassa) oli tanssilattia. Ja täällä tosiaan tutustuttiin siihen baarimikkoonki. Ja niin. Mikä ois parempaa ku tanssia hyvien k-pop tanssibiisien tahtiin monen muun kanssa. :D
Ja plussaa vielä et yli puolet porukasta oli aasialaisia. ;)Maailman seksikkäimmät kuvat.
Loppuviikko meni sitten nukkuessa. Eiku. Sunnuntaina meidän piti jo luovuttaa hotellihuone niin meidän oli pakko repiä itsemme ylös sängystä lauantainakin. Käytiin Libertyssä ostaa isän pyynnöstä joulupallot isovanhemmille joululahjaksi ja ostettiin myös yhet meillekin. :) Pyörittiin vielä siellä kalliilla alueella ja kauhisteltiin sitä ku suklaatkin makso 10 euroa. Mutta niin. Käytiin kuitenkin syömässä yhessä Hawaiilaisessa sandwitch ravintolassa. Ja oli kyllä hyvää ruokaa! Vähän hias palvelu tosin. Mutta ei se haittaa.
Mentiin sitten illemmalla Ripleyn Believe It or Not museoon. Aika jännä paikka. Ite en oo niin kauhee museo fani, mutta kyllähän siellä oli ihan jees aikaa kuluttaa ku ei ollu muutakaan.

Sunnuntaina sitten luvutettiin huone ja jätettiin meidän tavarat vielä hotellille talteen ja mentiin sitten reissaamaan! Tarkotuksena oli mennä ekaksi Camden Towniin ostaan mun veljen kaverille feikki kuulokkeet, mutta hypättiinkin pois väärällä asemalla koska oltiin liian omassa maailmassamme. Noh, siitä vaihettiin sitten sille linjalle joka menee st. John's Woodiin, eli siis sinne meidän entiselle asuinalueelle. Käytiin siellä sitten kattomassa meiän vanhaa kämppää ja muisteltiin mukavia, jonka jälkeen jatkettiin meidän lähimmälle bussipysäkille. Siitä sitten otettiin bussi camdeniin.
Sunnuntaina oli muuten ihan kesäinen päivä! Sellanen, suomen juhannus ilma. Eli takki piti olla päällä, mutta oli kuitenkin tosi lämmin ja aurinko paisto! Oiskohan ollu 10 astetta lämmintä - villi veikkaus. Mutta myöhemmin ku oltiin lähössä camdenista poispäin niin alko sataa kaatamalla. Ja jostain syystä metroaseman portit oli kiinni ja sieltä ei pääse bussilla mihinkään. Otettiin kuitenkin bussi koska vesisade. Harhailtiin sitten vähän aikaan ympäriinsä sillä bussilla, kunnes viimein päästiin päämääräämme, eli Bond Streetille. Siellä mentiin Disney kauppaan ja ostettiin itsellemme joululahjat. :-D

Meidän lento lähti seuraavana päivänä joskus 6-7 aikaan aamulla eli meiän ois pitäny mennä vasta johonkin 3 bussiin. Kello oli tosiaan sen 6 ku kaupat meni kiinni, joten piti taas keksii tekemistä ku ei voinu hotellillekaan enään mennä. Päätettiin sitten mennä taas leffaan, tällä kertaa kattoon the Rise of the Guardians. Oli kyllä tosi hyvä se vue leffateatteri! Tosin siellä ei saanu opiskelija-alennusta. :(

Leffa loppu joskus 11 aikaan, joten lähettiin sen jälkeen hotellille ennen ku metro menee kiinni. Siellä oli taas - edellisenäkin iltana oli ollut - private partyt, joten ei voitu jäädä sinne chillailee. Otettiin siis kamamme ja lähettiin jo matkustaa sinne bussipysäkille mistä pääsee sit lentokentälle.
Lentokentällä oltiin ihan kuolleita ja nukuttiin taas vaa kaikki odotusajat. Ja taas - koko lennon ajan nukuttiin. Tampereella meillä oli vähän luppoaikaa taas niin käytii syömässä tacoja, shoppailtii vähän ja mentiin sitten kahvilaan nukkumaan. Ja jatkettiin uniamme taas junassa. XD Eli se matka meni aika nopeesti.


@ ripley's believe it or not museum.
Whaaah mikä ruuhka meidän hotellilla! Hävetti taas jälleen mennä tuonne ku hirveesti porukkaa hieno puku päällä...

hotellin ravintolan katto. *o*
Tässä ois nyt se meiän hotelli päivänvalossa :D
mooooorning.

hey look where we are~

wow, i remember this building! we're almost there!
home sweet home! <3


Lontoon jouluvalot *-*
Disney store~

I really wanted to see that. :c
WOW yes! It's time to stop!


YEAH. Sellainen matka se. :) Oli kyllä super kivaa! Olkaa kateellisia.6 kommenttia:

 1. oi sul on tosi kiva blogi :) olin ite kans vähä aika sit lontoos mut harmi etten päässy bigbangin keikal :(( rakastan kpoppia ja bb on mun lempibändi! c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! c: Voi harmi :( Enskerralla sitten! Onneksi Lontoo on niin paras, että tälläinen menetys ei tunnu niin pahalta, eikö vain? :D Vaikka bigbang onkin niin ihana. <3 Oon itekin hämmentyny että ylipäätään pääsin sinne, vaikka mun pitikin tyyliin myydä mun sielu sen takia. :--D

   Poista
  2. haha:D jep toivotaan että ne tulee taas joskus eurooppaan♥ kiitti muute että seurasit mun blogia :-)

   Poista
  3. No niimpä! Itekin näin kyllä niin vähän siitä keikasta että ois ihan kiva mennä uudestaan. :D Hee, olepa hyvä~

   Poista
 2. Ensi kerralla kun lähdet reissuun, säästä ihmeessä majoituskustannuksissa ja mene hotellin sijasta hostellin dormiin. Dorm on huone jossa on monta kerrossänkyä, eli nukut samassa huoneessa monen muun kanssa. Ajatus nukkumisesta samassa huoneessa kymmenen ventovieraan ihmisen kanssa saattaa kuulostaa oudolta, mutta mukavuusalueen ulkopuolella oppii paljon itsestään ja muista. Parasta koko hommassa on se, että niissä tapaa aina uutta jengiä joiden kanssa voi lähteä seikkailemaan, syömään, ryyppäämään... Mitä vain. Useimmiten hostelleihin voi vain kävellä sisälle ja kysyä vapaata sänkyä, mutta etenkin Lontoossa ne tuppaavat olemaan etenkin viikonloppuisin aina täynnä. Kävelin kerran ympäri Lontoota kokonaisen perjantain kysellen vapaita sänkyjä, lopulta onneksi paikka löytyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, kyllähän noitakin tuli kateltua vähän, mutta kun ei itse tarvinut majoitusta maksaa niin kyllä sitä mielellään asusteli vähän yksityisemmin. :) Ja ehottomasti tulee varmaan joskus tulevaisuudessa kokeiltua dormi majoitustakin.

   Poista