25.7.2012

Fenfen's Shop.

Heii, mulla ei oo nyt viimepäivinä ollu minkää laista menoa tai innostusta tehdä mitään. Salillakin ois voinu käyä ku se on maksettukin tai ois voinu pyytää kavereita kylää tai mennä muute vaan ajelee, mut ei. Oon vaa ollu kotona koneella ja kattonu telkkaria ja syöny.
No, tänään kateltii vähä vaatekertaa läpi ku ei meinaa enää vaatteet mahtuu laatikoihin/kaappeihin niin pitäs sit vähä karsii. Mulla on kyl paaaljon käyttämättömii vaatteita ja kenkii (kengät lähinnä sen takii ku oli niin nättejä ja olin varma et ne sopii mut kotona tajusin sit et nehän on kaikki liian isoja). Et jos jotain kiinnostas ostaa halvalla vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita ja kenkiä niin tässä ois sit vähän kataloogia.

Nämä kaunokaiset on kotoisin Hong Kongista. Pienellä korolla. Kuten kuvasta näkee, kangas on harmaa ja edessä roikkuu pieniä söpöjä avaimia. Käyttämättömät. Koko 35. (Sopii myös 36 jalalle, kokeiltu on.) Hinta: 10€ (sis. postikulut)

Nämäkin söpistykset löytyivät Hong Kongin kaduilta, ja ovat ehdottomasti yksiä lempaareistani! Ikävä kyllä kengät ovat liian leveät omiin pikkujalkoihini, enkä halua että näin suloiset kengät jäävät kaappiin pölyttymään. Toivon siis, että joku normaalijalkaisempi antaisi näille hyvän kodin! Näitä on käytetty kerran (tippuivat koko ajan jalasta). Takana oleva rusetti on kiinnitetty neppareilla, voi siis halutessa irroittaa. Koko 35. Sopii parhaiten leveille jaloille, 36 vielä menee. Hinta: 15€ (sis. postikulut)Keltainen mekko isolla rusetilla. One size. Sopii parhaiten kapealanteiselle ja pienirintaiselle henkilölle. Erittäin söpö mekko! Täysin käyttämätön. Itsellä ei tullut käytettyä koska omaan leveän lantion ja mekko ei istunut niin hyvin. Muuten kyllä miellyttävä päällä. :)


Hinta: 8€ (sis. postikulut)
Nyt kun pääsin tähän myyntimiehen rooliin, niin ilmottelen vielä, että teen myös piirustuksia pientä korvausta vastaan.
Haha, mulla on nyt kova rahankeruu projekti menossa kun pitäis säästää paljon rahaa. Näin ensisijaisesti rahantarvetta olis ulkomailla elämiseen/koulun maksamiseen sitten ens vuonna. Toissijaisena mulla ois tälläinen pieni hinku muuttaa jo pois kotoa. Ja vielä lisäksi ku joudun menee kevääl ulkomaille 3 kuukaudeks työssäoppimiseen niin sielläkin asuminen pitäis jotenki rahoittaa. (Ja työstä ei saa palkkaa, ellei työnantaja oo sitten kauheen hyväsydäminen.)
Mut anygays! Tässä vähän infoa jos kiinnostaa tilaustaide (esim. kortteihin, kutsuihin, omaksi iloksi, lahjaksi...)

Piirrän siis vähän kaikenlaista, mutta tässä jotain missä en ole kauhean hyvä (voin silti yrittää parhaani.)
 •  eläinten piirtäminen
Eli tässä kaikki eläimet jota oon piirtäny. Ei kovin erikoisia. Leijonat (ja kissat) menettelee vielä!
 •  taustojen tekeminen
ok, eli nää on mun parhaimpia taustoja mitä oon onnistunu saamaa aikaseksi, ja näihinki on menny ihan älyttömästi aikaa. mut siis. tässä nyt mitä mä osaan.
 • vauvat, pienet lapset, vanhukset 
En ees tiiä kannattaako näitä ees ehottaa. Oon joskus kokeillu näitäkin piirtää, mut voin sanoo et se ei ollu kaunista. Muotokuvat saattaa tosin ehkä hyvällä tuurilla mennä...

Okei, nyt kun oon ensiksi luetellut huonot puoleni niin nyt päästään sitten itse asiaan. Eli ensimmäiseksi hieman esimerkkitöitä mitä oon tykänny piirtää ja miltä luultavasti lopputulos näyttäis.

eli kuvaa apuna käyttäen, hieman omaa lisätty, digitaalipiirros

osa sarjakuvasta. tälläinenkin tyyli on itselleni mieleistä.

laihat muskelimiehet ovat ehkä lähinnä sydäntäni.

eräs kiinalaisen uudenvuoden toivotus kortti.

sarjakuvahahmo muotokuva muodossa.

söpöä south park fanitaidetta.

pusukuvaa.

lyijykynällä taiteiltu muotokuva.

kuten myös tämäkin.
 Sitten vähän hintaa. Koska olen vielä amatööritaiteilija niin hinnat on superhalvat, tarttukaa siis tilaisuuteen, sillä vuoden päästä valmistun ja voin pyytää parempia palkkioita! :)

Lyijykynä muotokuva (Kuva tulee paperille ja lähetetään asiakkaalle. Hinta sis. postikulut.)
 • Harmaa 8€
 • Värillinen 12€
Digitaalinen muotokuva (Kuva lähetetään digitaalisena sähköpostiin.)
 • Harmaa 6€
 • Värillinen 10€
Tussityö (Kuva tulee paperille ja lähetetään asiakkaalle. Hinta sis. postikulut.)
 • Mustavalkoinen (hinta työn määrän mukaan) 8€-20€
 • Värillinen (hinta työnmäärän mukaan) 10€-22€
Digitaalityö
 • Mustavalkoinen ja värillinen (hinta työn määrän mukaan) 5€-15€ 
Sarjakuvat
 • Stripit 10€
 • Lyhytsarjakuvat 5-10 sivua 15€
 • Lyhytsarjakuvat 10-20 sivua 20€
 • Pitemmät sarjakuvat (yli 20 sivua) 1,5€/sivu
Animaatiot

Teen myös lyhyitä piirros animaatioita (sehän on varsinainen alani jota opiskelen). Työ on raskas joten veloitan 20€/minuutti. Riippuu myös työn määrästä. Jos animaatioon on suurin osa materiaalista valmiina, hinta saattaa olla halvempi. Jos mukaan vaaditaan äänitys, mahtipontiset taustat ja paljon animoitavaa, hinta puolestaan nousee.

Ja vielä loppusanat. Hinnat määrittelevät työn vaikeuden ja oman kiinnostuksen. Eli mitä kalliimpi, sitä vähemmän haluaisin tehdä sitä... Mutta tietty summa saa aina kenet tahansa liikkeelle. ;)

Säälistäkin saa sitten tilata näitä. Kaikki rahat menee kyllä hyvään käyttöön, eli en oo nyt mitää shoppailurahoja tässä keräämässä.

Jos kiinnostuit, voit laittaa viestiä tähän blogimerkintään, tai sitten vain suoraan sähköpostiini; hewwoli [at] gmail [dot] com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti