15.9.2013

Helsinki & Stuff

Helsingistä ei oikeestaan oo mitää erityisempää juttua. Lähdin tosiaan sinne perjantai aamuna ja tulin takaisin tiistai aamuna. Kolme kertaa yritettiin mennä bilettämään ja kaikki epäonnistuivat jollakin tapaa.

Jollakin ihan kivat näkymät.
Perjantaina lähes heti saapumiseni jälkeen mentiin katsomaan smurffit 2, joka oli ihan sairaan hyvä. Itkin varmaan 5 kertaa leffan aikana. Tällä kertaa jatko-osa joka voittaa ensimmäisen osan! Juoni oli paljon parempi kuin ykkösessä! :--) Käytiin sitten semmonen perus shoppailu kierros ja meinasin pyörtyä koska en ollut syönyt kunnon ruokaa koko päivänä (junassakin vain jotain pähkinöitä ja chilisuklaata) ja oikeesti olo oli siinä 5-6 aikaan ihan hirveä. Mentiin sitten arnoldille syömään joku leipä ja pikkudonitsi ja istuttiin siellä ja arvosteltiin ihmisiä. ♡
Illemmalla lyllerrettiin sitten Niken kämpille ja datailtiin ja mässäiltiin. Korkattiin jopa pullotkin joskus yheksän aikaan että jes nyt bilettämään, mutta puolessa välissä pullon tyhjentämistä päätettiin että jäädäänkiin nukkumaan ja istuttiin sit molemmat silmät ristissä tumblrissa yhteentoista asti.

Esittelen Niklaksen suihkutilaa. Joka on ihan. helvetin. pieni.

Lauantaina mentiin lapsenvahdiksi meiän serkulle ja käytiin sen kanssa jätskillä ja shoppailemassa. Sitten leikittiin vähän barbeilla ja sain leikkiä meridalla koska mulla on saman väriset hiukset kuin sillä. :---D Meillä oli ihan sairaasti mässyä ja läskeiltiin vaan porukalla ja katottiin kungfu pandaa.
Mentiin taas nukkumaan suht aikasin. Tosin mun vanhemman serkun kissa Shiru ei antanu mun nukkua kun sillä on paha tapa tulla lellittäväksi aina silloin kun ei mitenkään kerkeäisi. Aamulla heräsin kurkku täynnä kissankarvoja.


Sunnuntaina vihdoinkin päätettiin laittaa parhaat päällemme ja mennä helsingin yöelämään. Päästiin jopa kahden aikaan yöllä lähdettyä ja siellä etittiin clubia varmaan puoli tuntia ja kun vihdoin se löydettiin niin se olikin kiinni. Ja muut paikat näytti tosi paskoilta niin päätettiin suunnata bussipysäkille. ... Niitä busseja ei kulkenut! D: Vähän aikaan siinä itkettiin katkeria kyyneleitä ja lähdettiin sitten kävelemään. Eihän se matka ollut kuin vähän reilu pari kilometriä. :--)

Maanantaina mentiin sitten taas leffaan hetken mielijohteesta kattomaan uusin Percy Jackson. En oikeesti ymmärrä miks niin moni ihminen ei tykkää niistä leffoista vaikka ne onkin ihan parhaita. Ja siis tekis mieli lukee ne kirjatkin ellei mulla ois 283912 kirjaa jo nyt luettavana. Oon niin kauheen hidas lukemaan kun kyllästyn heti jos tulee tylsä kohta. ; - ; Mutta oikeesti ne on ihan parhaita ja kannattaa katsoa. Ja lukea. Ja olla paras.
Leffan jälkeen mentiin käymään alkossa ja lähdettiin sitten uudelle bileyritykselle. Päästiin jopa clubille sisälle asti, mutta voitte varmaan arvata millanen meininki maanantaina on clubilla? Jep. Lähettiin sitten jo ennen kahtatoista pois sieltä ja kananugettien ja hampurilaisen kautta kämpille paistaan kahet pakastepitsat. Itse jaksoin syödä vain puolikkaan, niin jäipä ainaki aamuksi vähän pitsaa. Nukahdettiinkin varmaan jo viimeistään kolmelta... :--D Yyh, koskaan ei onnistu.


Tiistaina pääsi kotiin ihan ihmisten aikaan ja koko viikko menny treeneissä. Perjantaina menin ekaa kertaa tällä viikolla salille ja illalla sit juhlimaan mun kaverin synttäreitä. Vihdoinkin tuli sitten biletettyä! Vaikkakin tosin vain kaverin luona, mutta ihan parhaassa seurassa. : --)

---♥♥---

Ja sain vihdoinkin työssäoppimispaikan! Jes! Meen Meriläisen Leipomoon, missä tehdään mun lempparikahvilan Bisketin pullat sun muut. ♥ Ensviikon tiistaina sitten sinne. Maanantaina mulla on vielä koulua 8-12, koska meiän kurssi oli vähän hassusti suunniteltu. Mutta niin. Siellä leipomo/kahvila/lounasravintolassa ainakin ensviikko ja ehkä jos tykkään ollan siellä tai jos ne tykkää musta, niin sitten vielä seuraavakin viikko.
Olin jo ihan paniikissa, että jos en löydäkään mitään kivaa paikkaa ja joudun taas mun iskälle töihin ja oon menettäny mun mahikseet elämään. D-:

ps. itken oikeesti verta koska mun niin ihana ilmainen pokkari on nykyään paskempilaatunen kuin joku kännykkäkamera ja yyh. Kyllä sillä vielä joskus sai ihan OK kuvia, mutta oikeesti kattokaa näitten rakeista laatua. Oon yrittäny vaihtaa asetuksiakin, mut tuntuu et mikään ei oikeen auta. :C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti