10.9.2013

Updating Myself

Tulin tänään Helsingistä takaisin Ouluun. Nukuin reilu puolet junamatkasta niin nyt ei oikein väsytä... Huomennakin olisi menoa, mutta onneksi vasta 10:30. Laitoin kahdeksaksi herätyksen, mutta taidan siirtää sitä vähän myöhemmäksi kun tuleekin valvottua vähän. Toivottavasti huomenna ei sada niin ei tarvitse säätää bussien kanssa! :c

Helsingistä juttua myöhemmin, mutta nyt jotain muuta mielen päällä olevaa. Törmäsin tumblrissa tälläiseen ja se pisti vähän ajattelemaan.


Tajusin, että en oo tyytyväinen itseeni. En oo ollu oikeestaan pitkään aikaan. Itse asiassa ihailen entistä itseäni, sitä, millainen olin 15 vuotiaana. Tykkäsin pukeutua hienoihin vaatteisiin, tykkäsin kokeilla erilaisia meikkejä, hiustyyli vaihtu joka toinen kuukausi... Tätä jatku ehkä vielä muutaman vuoden eteenpäin, mutta koko ajan hiipuen. Nykyään tosiaan tykkään pukeutua ennemmin helppoihin ja mukavantuntusiin vaatteisiin. Hiukset laitan mahdollisimman yksinkertaisesti, mitä nyt värjään niitä silloin tällöin, ja meikkinä toimii yleensä peitepuikko, puuteri ja ripsari. Lempparikenkäni ovat prismasta lasten puolelta ostetut mustat tennarit. Kassina toimii surullisen usein muovipussi. Tuossapa on tyyliäni parhaimmilta vuosiltani. Ja tiedätte varmaan miltä näytän nyt. Ja koska en tykkää yhtään jos en saa ihan älyttömästi huomiota (jota sain nuorempana koska olin vaan niin cool), päätin että tää pimeydessä elo saa nyt loppua. Olen 20. Moni muukin asia suuressa mielessäni on muuttunut todella käsittämättömään suuntaan, joten niin saa luvan tyylinikin. Eli ulkonäön päivitys uuden minun kunniaksi! Värjäsin jo hiukset oranssiksi. Ja tykkään näistä kovasti. Yritän nyt leikkiä gingeriä vähän aikaan. Tai toivottavasti vielä tämän vuoden loppuun asti. Mutta mun hiukset on tosi tylsät koska oon antanu vaan niiden kasvaa muuttamasta mallia tästä:


... nykyiseen. Kahdesti oon käynyt vissiin tasoittamassa vähän latvoja. En sen enempää. Ja otsista oon leikelly monia kertoja ennen kuin annoin senkin kasvaa pois. Eli hiusten malli on nykyään olematon. :--( Tekis mieli tehä sille jotain, mutta en tiiä kannattaako kun haluan kuitenkin pitkät hiukset...


Vaatetyylissä oon ihan hukassa. Tykkään niin monesta kivasta tyylistä ja vielä useampaa tyyliä vihaan. Nuo aasialaiset söpistelyneitivaatteet ei enää niin hirveästi innosta ja oon alkanu tykkäämään kovasti sellasesta street/kpop henkisestä vaatetuksesta. Tykkään myös preppy tyylisistä vaatteista. Punk/jrok/muutapaskaa kausi on nyt niin ohitse että itteäkin ihan kauhistuttaa. Kävin viikonloppuna cybershopissakin ja vaikka vaatteet ovatkin nättejä en voisi enää kuvitella itseäni melkein missään niistä.
Muutaman niittipaidan olen haalinut jo itselleni. :3 Nyt vähän inspiraatio oksennusta kivoista vaatteista.


Hups, en jaksanu ettiä kivoja vaatteita muualta kuin Romwelta. Jossa on muuten aivan ihana palvelu. Taisinkin suositella jo teitä ostamaan sieltä kaiken mitä näätte, mutta suosittelen uudestaan. :--) Mutta tosiaan, kuten näette, mun tyyli on tosi sekalaista. Ja oon pitkään ollu sitä mieltä, että on vaan parempi et mulla on monta eri tyyliä, mutta kun se vaan aina menee siihen, että loppuen lopuksi en laitakaan enään päälle kuin jonkun prismasta ostetun rätin koska se on kivan tuntunen. :(

Mitä mieltä ootte, pitäskö mun mennä tällä mun "pukeudun fiiliksen mukaan eli rättiin" tyylillä vai alkaa seuraamaan yhtä tai paria tyyliä? Ja haluatteko että tungen tänne enemmänkin jotain vaatepaskaa vai mennäänkö vain normaali "tänään tein kärrynpyörän" jutuilla (no eiku on mulla joskus ihan oikeeta asiaakin)?

Kellokin jo kolme. Ja tulee nälkä valvoessa. Vois ehkä yrittää tuota nukkumistakin. Heittäkää ideoita jos ootte kivoja. <3 Ja saa sitä muutakin kommenttia laittaa. :--) Ja muistakaa klikkailla noita typeriä arvostelunappeja tuossa alhaalla niin nään et onko kukaan ees kiinnostunut. Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti