25.9.2012

Stress stress stress.

Huh huh, mulla on nyt ollu vähän monta rautaa tulessa täällä, niin ei oo tullut oikeen kirjoteltua, eikä juurikaan tehtyä mitään muutakaan. Koneella oon muutenkin ollu ihmeellisen vähän...
Eli siis mulla on ollu tosi paljon stressiä tässä viimeaikoina, suurimmaksi osaksi koulusta, mutta myös mun omista fiiliksistä. Ehkä mun ois aika avautuu teillekin enemmän...

Eli oon jo pidempään potenut jonkin sortin masennusta jota en oo vieläkään pystyny itekään täysin hyväksymään. Kielsin asian iteltäni varsinkin silloin, kun hain vaihtoon, koska tiesin että en pääse jos mulla on niin sanotusti mielenvikaisuutta. Heh. Ja etenkin talvet/kylmät säät tuo mieleen vaan huonoja muistoja ja fiiliksiä niin oon ollu aika off viimeaikoina. Oon nyt muutaman vuoden pystynyt elämään paremmin itteni kanssa, kun oon vaan unohtanu kaikki ne negatiiviset muistot, ja sitä myötä myös niitä hyviäkin, ja elänyt pahvipäänä - onnellisempana sellaisena. Turha ajattelu vaan laukasee mulle niitä pahoja fiiliksiä. Luultavasti sen takii mulla koulu kärsiikin, kun en haluu päästää mun realistisia ajatuksia valloilleen. Nyt nää pari viimestä viikkoa mulla on ollut omatunto niin alhaalla, etten oo oikee jaksanu nähä kavereitakaan tai mennä ulos juhlimaankaan. Mutta! Oon nyt ajatellu et yritän vaan kovemmin päästä elämässä eteenpäin! :) Jeps, tulipa vähä sekavaa tekstiä. Haha. Nyt sitten hauskempiin juttuihin~

[insert angsty picture here]

Koulussakin alkaa mennä paremmin. Sain nyt yhden niistä monista kursseista hyväksytyksi! Wohoo! Ja fysiikkakin on kolmea tuntia ja koetta vaille tehtynä. ;) Kyllä se siitä. Sain vihdoinkin aiheen lopputyölle! Oon jopa suunnitellu sitä vähän pitemmällekin, siinä on nyt alku ja loppu suurinpiirtein täydellisiä. Idea on nyt vähän... Omalaatunen. Mutta sitä sen haluunkin olla. En oo koskaan halunnu olla massaa ja ei hitto miten suutuin aina niille kaikille opettajille jotka tuli mua aina ahistelee että "piirrätkö sää sitä mangaa?". Raaaah! Lopettakaa jo. Ei, en piirrä mangaa. Jätetään se japseille. Mut kuitenkin. Voin paljastaa sen verran, että muiden vastusteluista huolimatta, päätin tehdä jännärin. Enkä yhtään itkeskele jos sille nauretaankin, siinä nyt on vähän sekoitusta mustaa huumoriakin, mutta kauhu/jännäri genrellä mennään kuitenkin. Vähän niinkuin Twilight: sekin luokitellaan kauhuksi vaikka aiheuttaakin naurun hykerryksiä suurimassa osassa yleisöä. Kimaltelevia hirviöitä. Hui kauhistus. :---D Anteeksi dissaaminen, Twilight on ihan hyvä, mutta ihan toisenlaisessa kategoriassa. Anyway. Animaation nimi on Silent Lamps.

varmaan ainoita julkasukelposia kuvia noista hiuksista... XD
Seuraava aihe... Niin! Ne pidennykset tulivat. Kesti tosi kauan, menivät ensin helsinkiin tulliin, vasta toinen ilmoitus tuli perille meille, piti soittaa et siirtää sen paketin oulun tulliin, meillä ei ollu aluksi yhtään mitään hajua mitä paketti sisältää, enennkuin vasta paikanpäällä. Mutta saatiin kuitenkin ne loppujen lopuksi kotia. Värjäsin ne sit omien hiusten kaa platinaksi (joka ei sitten kauheen tehokkaana näkynykkään), mutta sitä väriä ei riittäny koko pidennyksiin niin laitoin latvat paremman puutteessa siniseksi ku sitä sattu kaapista löytymään. :--D
Laitettiin ne siskon kanssa päähän, ne kesti ensimmäiseen pesuun asti. :/ Tai no, kolme nippua tais vissiin jäädä ekan pesun jälkeen päähän. Tokan pesun jälkeen vaan yks. Sitten sekin lähti kolmannen pesun aikana. Voi olla, että ei laitettu niitä tarpeeksi tiukasti päähän, mutta... Ei ne kyllä kauheen hyvin kestäny. Nettisivuilla luki että kestävät 6 viikkoa... Noh, siinä tuli kuitenkin extrarulla teippiä mukana, että jos jossain vaiheessa jaksais sitten uudestaan kokeilla. :)
Mutta, ennen niitten pidennysten laittoa päätin leikata omista hiuksista huonot latvat pois, ja siitä tulikin ihan siisti kampaus sitten, että en kyllä näistäkään valita! Mukavan helpot ja hyvännäköset.
Ja lisää juttua vaan! Kaikki samaan syssyyn. :D Sain siis ostettua huoneeseeni vihdoinkin pöydän ja tv-tason! Ihan hyvännäköstä kalustetta vaikka alussa vähän epäilinkin.. Mutta halusin ehottomasti kulmapöydän, koska tarvitsen paljon työtilaa - piirustusvälineille, oppikirjoille ja koneelle. Ja yleensä teen niitä kaikkia yhtä aikaa niin... Ja telkkarin sain vihdoinkin nostettua lattialta tasolle! Tosin näyttö toimii myös mun pöytäkoneen näyttönä, mut kaipa mä tungen sen hirveen laitteen jonnekin sille lähelle ja peitän jollain rätillä.
Huone ei oo kuitenkaan vielä ihan edustuskunnossa, niin kuvia tulee sitten myöhemmin. :)
Siinä huonekaluja kasatessa tapahtu myös pikku onnettomuus, nimittäin ne ruuvit jotka ois pitäny porata sinne renkaisiin, oli tosi tylppiä ja muutenkin täyspaskoja, niin ne pongahteli sieltä sitten miten sattuu ja yks uppos sitten nätisti mun sormeen. :--------) Hehe. Laitan tähän kuvan siitä, mut vähän parantuneena. En viitti ihan laittaa kuvaa verisestä sormesta tänne...Tässä nyt on kaikki tähän hätään. Mulla ois varmaan riittäny juttua vielä romaanin verran, mutta enköhän säästä jotain enspostaukseenkin. :)

ps. Kiitos kovasti 10 lukijasta <3 Toivottavasti pysytte vielä mukana, ja jos mun jutut alkaa kyllästyttää, voitte mulle vihjaista, että mitä toivoisitte tältä blogilta enemmän. Nyt mulla tätä juttua tulee vähän joka suunnasta, mutta voin panostaa aina enemmän niihin juttuihin, mistä te tykkäisitte just enemmän. c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti