18.8.2013

Busy, busy, busy.

Monettakohan kertaa ilmoitan täällä, että aloitin keskiviikkona koulun... Eli pääsin siis Oulun Palvelualan Opistoon kotitalousopetukseen. Puolen vuoden opetus taloudessa elämiseen. Eli opetellaan tekemään ruokaa, siivoamaan, pyykkäämään ja säästämään. Lisäksi tehdään myös käsitöitä ja meillä on joitain valinnaisia kurssejakin. Ja omasta mielestäni tämähän kuulostaa "ei niin vakavalta koulutukselta", mutta näyttää se olevan ihan vakavasti otettava. Siitä saa 3 opintopistettä, ja väittävät että se saattaa olla hyvinkin merkityksellinen luku. Lisäksi meillä pitää olla oikeat keittiövaatteet sun muut. Eli juu, ei ollukaan mikään leikkikoulu. :--) 
Koulu on ihan kiva, luokkalaisiani en vielä kunnolla tunne, mutta eivät he ainakaa ilkeitä ole. Rentoa porukkaa. 
Ruoka on hyvää. 

koulu lookkia
Pitäisi vielä käydä siellä kelalla niin saisi nuo opintotuetki. Ajattelin nyt kun en päässyt av-alan kouluun niin opiskella itsenäisesti ja tehdä jouluun mennessä sellaisen kivan lyhärin, niin saisi sitten jonkinlaista portfoliota kasattua niin voisin hakea sinne Skotlantiin kouluun jo enskeväänä. Siinä vastauksia odotellessa voisin joko mennä töihin ja/tai aloittaa iltalukion. Nyt tuntuu että ei sitä oikeesti kerkeä mitään iltalukiota koulun ja harrastuksien lisäksi. 
Aloitin myös sitten kiinanopinnot. On päässy unohtumaan jo niin paljon, että voisi kyllä vähän virkistää muistia ja oppia ehkä jotain uutta. Lisäksi treenataan ihan himona lokakuun tanssiesitystä varten. Ja siihen vielä päälle päätin liittyä vuodeksi salille niin pääsee treenamaan paljon edullisemmin. Ja aivan varmasti kovemmin. Haluun pakarat pinkeeksi. 


Sain myös peräkkäisinä päivinä romwen paketit. Tilasin siis vaan legginsit ja kivan turkoosin puuterisiveltimen. Sain myös lahjaksi nailart pensseleitä. c: Mä oon kyllä niin tyytyväinen romwen palveluun, että suosittelen kaikille ja tilaan ehdottomasti jatkossakin. Eli ilmaiset postikulut, lähettivät tuotteet erikseen ilman lisäkuluja, kun toisessa tuotteessa kesti niin kauan. Ja se toinen paketti tuli kuitenkin vain päivän myöhemmin.

Legginsit ei näy kuvassa, mutta ehkä näette ne joskus kun jaksan laittaa ne päälle. :3
Perjantaina treenien jälkeen tosiaan kävin siellä anttilassa vähän investoimassa. Ja kuvassa näkyy myös maanantain apteekkiostokset. 


Anteeksi tälläinen homomainen "ostin tän ja tän" postauspainotus mitä mulla nykyään on... Mutta oon huomannu että tälläinen ns. tuotekuvailu onkin ihan hauskaa hommaa ja hyvää kuvausjarhoittelua. Älkää tuomitko. 

Isommat TRESemmén tuotteet olivat tosiaan vain vajaa 9 euroa yhteensä ja tuo pienempi oli 3 euroa. Ja kasvojen kuorintajuttu oli 4 euroa. Kerrankin osui tarjoukset oikeaan aikaan! Hiustuotteet oli lopussa, kuorintajuttu loppui juuri saman päivänä ja rahaakin tuli tilille. :---) Jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti