5.8.2012

Good Mood.

Moikka, oon nyt palaillut lomalta ja tilanne täällä on rauhottunu ja menee kyllä hyvin! :) Viikon päästä alkaa koulut... Siskolla alkaa jo ensviikolla. Molemmille on vähän uutta nyt kun sillä on ihan uus koulu ja mulla puolestaa ihan uus luokka. :p Mua vähän kyllä ahistaa tää kouluunmeno ku oon tällänen vammanen enkä uskalla puhuu kellekään ja kun joku tulee puhuu mulle oon vaa sillee ‘ei’ ja sitten oon vaan ihan outsider. Mietin vieläki et miten oon onnistunukki saamaan niin paljon kavereita mitä mulla nyt on... Oikeesti oon tosi awkward tuntemattomien ihmisten kaa... :c Mutta sitten kännissä taas oon tosi mukava ja juttelen kauheena ilman mitään huolia! Esim kerranki ku menin kännissä kouluun niin opettaja kehu mua maasta taivaisiin kun olin niin aktiivinen tunnilla ja opiskelin niin hyvin. XD Eli mulla on kaks vaihtoehtoo parempaan elämään; kuljettaa taskumattii koko loppuelämä mukana ja kännissä 24/7, tai sitten kokeilla jotain hypnoosihoitoa jolla saatais nää turhat suojamuurit mun mielestä pois.

Vielä jotain random höpötystä ennen kuin alan selittää jotain siitä jyväskylän reissusta. Eli tosiaan, oon kerenny olee jo muutaman päivän kotona reissun jälkeen ja käytii täs joku päivä testaamassa oulun uus thaikkuravintola. Oli kyllä ihan asiallinen paikka ja hyvää ruokaa! :) Harmi vaan kun ruuat oli tehty enemmänkin suomalaiseen makuun niin green currykin oli ihan normi tulinen, vaikka yleensä tilaan sitä koska se on se varma valinta kun haluaa suun palamaan! Mutta ei voi mitään. Vois seuraavalla kerralla kysästä et jos ne vois tehä sen ruuan sillee oikeesti thaimaalaisittain...
Myöhemmin sit samana päivänä mentii sit kattoo tää uusin batman leffa, eli Yön ritarin paluu. Tykkäsin kyllä älyttömästi! Pari kohtaa tosin oli siinä, jotka ois voinu tehä eri tavalla tai jättää kokonaan pois. Plus jotkut taistelukohat oli aika pitkäveteisiä... Mutta toisaalta taistelukohdat on tosi vaikeeta saaha hyvännäkösiksi. Tulee mieleen vaan yks leffa missä on onnistuttu siinäkin hommassa; taru sormusten herrasta. Se on vaan niin ihailtavaa jälkeä.
Jos nyt päästäisiin näistä turhista löpinöistä ja sitten suoraan asiaan. c: Eli tosiaan. Menin siis jyväskylään mun kahen bestiksen luokse, kun niiden kämpän vuokra nousi ja ne joutuu muuttaa sieltä pois kohta koska niillä ei oo varaa maksaa sitä vuokraa enää, ja halusin kuitenki nähä niitten kämpän ku se on näyttäny niin kivalta niissä kuvissa mitä oon nähny. Ja tietenkin kun oli niin kova ikävä niitä! <3
Se eka päivä meni ryypätessä, mut loput päivät piti olla selvänä tälläisen asian takia;
Eli siis, mun kaveri on tatuoija ja oon jo pitkään suunnitellu et käyn ottaa mun ekan tatskan sen luona. :) Vasempaan käteen tuli koristaan Lumikin naama. Itse tatuointi suunniteltiin tatuointipäivää edeltävänä yönä... XD Mulla oli kyllä suunnitelmissa tatuoida batman logo, mutta en tiennyt vielä että minne sen laittaisin ja päätin että haluun käteen sen tatskan eikä tää batmani siihen oikeen sopinut... Joten piti sit joku uus keksii. Lumikkiin päädyin sitten sen takia, koska se on mun lemppari disney prinsessa, päähenkilö maailman ensimmäisessä kokoillan animaatiossa (ja kun animaattori olen, kunnioitan myös elokuvaa suuresti) - ja ihan helevetin hieno animaatio onkin - ja itse hahmo on vaan niin täydellinen... Siis mikä ois kauniimpi tatska kuin maailman kaunein henkilö? Tai ainakin satumaailman, mutta itse arvostan satuja suuresti ja eläisin mielelläni satumaailmassa jos vain olisi mahdollista. Niin että, en kyllä kadu ollenkaan tätä päätöstä.
Kuvan suunnittelusta sen verran, että se pohjautuu disneyn Lumikin kuvaan, mutta se on muokattu enemmän oldschool tyyliseksi niin, että se on enemmän tatuointimainen.
Taas jäin vähän jaarittelemaan... Hupsista. Tässä nyt kuvaa itse tatuoinnista!

Tässä on kuvaa heti tekemisen jälkeen.

Tässä sitten muutama päivä myöhemmin. Haha, vähän menny mustelmille. :D
Siinä oli sitten se reissu.

Oon nyt kauheena miettiny kaikenlaista, kuten vaatteita, hiuksia, mun lopputyötä, jatkokoulutusta, muuttoa, sarjiksia, treenaamista, kielten opiskelua... Huh huh. En jaksa tätä pään toimimista välillä. XD Mutta haluun saada jotain uutta elämään, kun musta on tulossa taas tällänen nörtti joka vaan istuu koneella 24/7, nukkuu ja syö ja kattoo leffoja. Ei silleen, eihän siinä mitään pahaa oo, mut haluun mun elämältä jotain muutakin.

Tilasin nyt vähän tavaraa yesstylelta. Muutaman paidan, hupparin jota oon jo kuolannu ainakin vuoden, pari hametta ja sitten vähän skinfoodin tuotteita. :) Ja tällä kertaa tilasin vaan varastossa olevia tavaroita niin saan ne jo ensviikolla.

Tilasin mm. nämä. Sitten mulla on taas vaihteeksi hiuskriisi. Mulla on ollu jo tosi pitkään ruskeet hiukset, mutta sitä ennen mulla oli varmaan vielä pitempään blondit. Ja nyt mulla on taas blondit mutta kaipaan kovasti taas ruskeita hiuksia koska niistä saa helposti söpön näköset, mutta muistan vielä joku kuukausi sitten ku mulla oli ne ruskeet hiukset niin ikävöin kuvasti niitä mun blondeja... :__D Liian hankala elämä. No mut yritän nyt taas vaihteeksi inspiroituu kaikilla hiustyyleillä jotka näyttää mun mielestä hyvältä ja kattoa mitä voin asialle tehä. Tässä nyt ois pari kuvaa ihan kivoista hiuksista.

Kuten huomaatte, kaikki on tosi erityylisiä. Ja sitten vielä muutama joista oon ite tykänny omassa päässäni.


Että voi yhyy. Oon kyllä aina halunnut pitkät hiukset mut mun kasvatusprojekti ei ikinä onnistu! Aina joku onnistuu leikkaamaan mun hiukset liian lyhyiksi. :-( Mulla on ollu joskus 13 vuotiaana aika pitkät hiukset, niin että ne ylsi jopa yli olkapäiden! Mut sitten aloin emoksi ja kynin hiukset lyhyeksi. Ah, nuoruus. Sitten oon kokeillu pidennyksiikin ja tykkäsin kyl niistä tosi paljon! Sai lyhyet ja pitkät hiukset fiiliksen mukaan. c: En oo vaa jaksanu ostaa uusia... Mutta pidennyksissä on se huono juttu et en saa luonnollisen näköstä poninhäntää helposti. Varsinkin jos omat hiukset on lyhyet. Ehkä tyydyn vaan lyhyisiin hiuksiin ku mulla on aina sellaset ollut. Lapsesta asti. Aina. Ikuisesti. Elämäni loppuun saakka. No mut, onneks monetkin lyhyet hiustyylit on tosi söpöjä~

Mut jätänpä tän nyt tähän, kun mulla ei oo enään mitään parempaa sanottavaa. Ensviikolla varmaan sitten enemmän tästä yesstylen tilauksesta. :)

ps. Mulle saa ehotella sit jotain kivoja hiustyylejä tai sitten jotain kivoja nettikauppoja josta on helppo ostaa jotain (ja mielellään halvalla). Oon kyl kova yesstylen fani, mut ois kiva kokeilla jotain muitakin kauppoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti