14.6.2013

I want to tell you something.

Oi että, mulla on niin paljon juttua että en tiiä mistä aloittaisin. Hmm, no paljastetaan vaikka ensimmäiseksi, että piipahdin kesäkuun ekalla viikolla Sisiliassa! Juurikin siellä mafia maassa. Oli kyllä kivaa. Siitä tosin teen erikseen postauksen miljoonalla kuvalla.

Shoppailtua tuli myös jonkun verran matkan aikana. Ei paljoa, mutta vain laatukamaa. :) Tosin jäi harmittamaan kovasti yhdet juoksukengät joita en ostanutkaan Adidaksen tehtaanmyymälästä... Maksoivat vain 40 euroa, mutta itselleni hinta oli sen verran suuri että piti harkita vähän liian kauaa. :ı No, ehkä löydän vastaavat jostain alennusmyynnistä? Toivottavasti....

Eilen kävin myös suorittamassa anniskelu passi testin. Testin pitäjä sanoi, että ilmoittaa kuuteen mennessä samana päivänä jos ei ole päässyt läpi. Eikä eilisen aikana tullut mitään yhteydenottoja... Joten taisimpa päästä sittenkin läpi! Whee! Kulinaristinen kasvatus on vihdoinkin hyödyksi. XD Nyt voisi ehkä saadakin niitä töitä.

Ja sitten vähän opiskeluaiheisiin. Kävin tosiaan siellä koululla haastattelussa ja jo se 20 kilometrin matka sivistyksestä korpeen alkoi aiheuttaa itsessäni vähän epäilyjä. Koulu oli tosi vanhan näköinen ja kanssa hakijat hieman... Outoja. Tosin enhän edes tavannut kuin kolme heistä.
Noh, tulokset tulivat sitten keskiviikkona ja ilmoittivat että olen varasijalla, soita heinäkuun viimeisellä viikolla uudestaan. ... Siinä tuli varmaan viimeinen pisara. Jos kyseessä olisi unelmakoulu, olisin varmaan mielelläni siellä varasijalla. Mutta kun koulu muistutti ikävästi vanhaa kouluani, jota ajatellessa mieleni tekee paiskautua katolta alas, niin parempi vain sanoa heihei koululle. En tiedä sitten, jos pääsenkin sitten viimetingassa sinne kouluun enkä ole vielä löytänyt uutta paikkaa minne mennä... Jotenkin tuntuu, että varmaan saatankin tahtomattami löytää taas tieni sinne. Lähdinhän Lybellekin vaikka KAIKKI varoittelivat että on muuten helevetin paska koulu.

Mietin silti Tampereelle muuttoa vakavissani. Ajattelin tosin hakea kahteen paikkaan täällä Oulussakin; pikisaareen kerjäämään toiselta tai kolmannelta vuosikurssilta paikkoja, jos voisin siellä viimeistellä tutkintoni, tai eräälle firmalle harjoittelijaksi tai työntekijäksi.
Tampereeltakin olen vähän katsellut kouluja jonne mennä, mutta saas nyt nähdä miten käy.

En nyt jaksa enenpää kirjoitella, mutta tosiaan, myöhemmin juttua Sisiliasta ja vähän ostos saldoa. CIAO!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti